Video – Musafirii cu Bogdan Szolt si Reka Csutak

Credeti ca dupa Generatii am luat o pauza? Mai ganditi-va un pic! La interval de doar cateva saptamani, am organizat, planificat si realizat urmatorul spot video menit ca un alt segment din targetul Nobila Casa sa se regaseasca! O alta echipa de filmare, o alta serie de actori, o locatie noua decorata pana in cel mai mic detaliu si iata ce a iesit!

Cel de-al 2-lea video care pe care l-am lansat in cadrul campaniei 20 de ani de Nobila Casa a fost spotul Musafirii. In acesta au aparut ZSOLT BOGDÁN și RÉKA CSUTAK, actori ai Teatrului Maghiar de Stat din Cluj. Acesta se adreseaza segmentului de parinti cu copii mai mari, care sunt deja plecati de acasa si care vin in vizite frumoase la parintii lor.

Acest spot a lansat cateva provocari noi! Si desi este filmat intr-o singura incapere, spre deosebire de 3 setupuri diferite cat are Generatii, tot o zi intreaga de filmare a fost necesar!

“Farfurii reale care sa tremure si sa vorbeasca in dulap? hmm…. Suna bine! Haide sa incercam!” Am incercat si puteti vedea mai sus ce a iesit!

Bineinteles ca si acest spot video a beneficiat de un concurs in online si cum o serie de factori s-au acumulat a avut impact crescut:

  • publicul prinsese gustul concursurilor si daduse la o parte reticienta in comunicare cu brandul
  • categoria de articole preferata a clientilor Nobila Casa este Arta Mesei
  • iar spotul este foarte diferit

Desi pentru a ajunge la acest rezultat, am trecut prin multe, acum privesc cu drag la el si imi amintesc cu placere de povestile pe care Bogdan Zsolt ni le spunea in timpul filmarilor. Am avut multe proiecte, si multe discutii insa sincer va spun ca raspunsul meu la intrebarea “Cu ce actor ti-ar placea sa stai la o poveste?” este Bogdan Zsolt – pe care am si mers sa il vad intr-o piesa la Teatru Maghiar (desi nu stiu nicio iota de maghiara). Si tot ce pot sa imi doresc este sa tot am proiecte diferite si intalniri cu oameni spectaculosi de la care sa am ce sa invat.

Descopera mai multe pe blogul Nobila Casa!