Video – Generatii cu Irina Wintze si Petre Bacioiu

Fiecare brand care se respecta are o serie de spoturi video pe care le lanseaza intr-un an. Cum poti insa concura cu multinationale cu zeci de milioane de euro in bugete de marketing? Iti gasesti nisa. Iar apoi, dai frau liber creativitatii! Si daca reusesti sa implici comunitatea si sa creezi comunicare in jurul brandului tau – din experienta mea – rezultatele nu se vor lasa asteptate.

Dupa cum va povesteam intr-o postare anterioara, am dorit ca videourile din anul aniversar Nobila Casa sa fie un pic altceva! Si cum poti realiza asta? Probabil in mai multe modalitati, insa varianta care ni s-a parut cea mai potrivita in 2019 pentru Nobila Casa a fost sa creem un mix vizual intre implicare in comunitate si umanizarea produselor comercializate. Implicarea noastra in comunitate a adus colaborari frumoase cu unii dintre cei mai cunoscuti actori clujeni si nu numai.

In plus, ne-am dorit sa incurajam, followerii de pe diferitele retele de socializare/potentialii clienti si clientii deopotriva – sa comunice cu noi. Acesta este si motivul pentru care fiecare dintre cele 3 spoturi video a fost lansat cu un concurs, in care le ceream prietenilor Nobila Casa sa ne povesteasca o amintire placuta cu un produs prezentat in video.

A fost un proiect foarte frumos care a adus atat satisfactie profesionala pentru mine, cat si brand awareness, crearea unei comunitati in jurul brandului si cresterea vanzarilor pentru produsele care au fost astfel promovate, pentru companie.

In acest video apar de la Petre Bacioiu si Irina Wincze de la  Teatrul National Roman, Diana Buluga si Emanuel Chifor din asociatia Create.Act.Enjoy si Costina-Giorgiana Coman, Daniela Purcarea si Ioana Simina Moldovan, in 2019 studente la actorie in ultimul an.

Am avut norocul de a selecta echipe de profesionisti desarvarsiti iar lucrurile au mers exact asa cum le-am planificat! Videoul a fost realizat intr-o singura zi de filmare, fara a tine niciunul dintre actori pe platou mai mult decat a fost nevoie sau decat a dorit sa stea alaturi de noi! A fost placere sa vad cum de la a selecta actori si colaboratori, de la un plan pus pe hartie, se ajunge la o zi in care si cel mai mic detaliu merge struna si fiecare isi face treaba la cel mai inalt standard. De la fiecare dintre actori (si a fost o reala placere sa am oportunitatea de a ii vedea si in aceasta ipostaza, nu doar la teatru, si sa stau de vorba cu ei) pana copywriter, fotograf, hair stylist, makeup artist si echipa de filmat, cu totii au facut o treaba extraordinara din care a rezulat un spot video apropiat de oameni si de obiceiurile lor acasa.

Descopera mai mult pe blogul Nobila Casa!