Video – Viata Insta cu Ionut Caras

Pentru ca v-am povestit despre fiecare video in parte si despre campania 20 de ani de Nobila Casa separat, am sa-mi permit sa fac aceasta postare un pic mai personala. Deci daca vreti sa ma cunoasteti un pic mai bine, vedeti videoul si dati apoi scrol.

Era cam pe cand m-am mutat eu in Cluj-Napoca – acum mult, mult timp – si m-a dus o prietena – care tare draga mi-a fost si pe care am pierdut-o pentru ca s-a mutat departe si asa este viata – la teatru. Eram pentru prima data la Teatrul National Cluj-Napoca. Am vazut piesa Sanziana si Pepelea si marele meu noroc a fost ca Diana, era din Moldova, mi-a mai soptit cateva regionalisme al caror inteles mai degraba il intuiam din context decat il intelgeam – va dati seama, o sudista in Ardeal, incercand sa inteleaga moldoveneasca. Insa atat de mult am ras, si atat de bine m-am simtit, incat teatrul a ramas pe lista mea de momente de relaxare chiar si acum. Este atat de grav, incat am ajuns sa merg doar la premiere pentru ca stiu toate piesele! Si nu ai cum sa fi fan al teatrului in Cluj si sa nu fi deopotriva si fan al lui Ionut Caras. Acestea fiind spuse, cred ca intelegeti de ce pe parcursul acestor filmari m-am fastacit, am vorbit mai putin decat in oricare alta zi din viata mea si m-am impiedicat mai mult decat in oricare alta zi din viata mea.

Insa chiar si asa, alaturi de o riguroasa planificare si de o echipa foarte buna, rezultatul – pe care il puteti vedea mai sus – a iesit spectaculos sau poate sunt eu un pic subiectiva, pentru ca de data aceasta nu am cum sa stiu.

Pentru mai multe detalii si mult mai mult profesionalism, invit sa cititi postarile oficiale pe blogul Nobila Casa!