table setup

Organizare de photoshootings si cum am devenit manutele ce aranjeaza masa

Inspirata de cele vazute la Ambiente 2020 si inarmata multe idei si cu recuzita alesa cu sufletul mare de fericire – ce includea si flori de cirese si ramuri inmugurite de copaci artificiale*** – am trecut la a organiza si coordona – impreuna cu vizual merchandiserul meu drag bineinteles – photoshootingul cu numarul… xyz. Pentru ca ar fi imposibil sa mai pot stiu al catelea a fost acesta.

***Putina lume realizeaza, dar sedintele acestea foto se fac cu mult inaintea anotimpului care se regaseste pe poze. Sa descoper acele flori de cires si sa pot realiza fizic ideea din capul meu, a fost o mica reusita de care m-am bucurat maxim in 02.03 cu mult inainte ca vreun copac sa infloreasca.

Acestea fiind spuse ma puteti vedea mai jos cum aranjez o masa de primavara cu ale mele Sakura:

Photoshotingul acesta a fost insa cu adevarat din mai multe motive frumoase.

In primul rand, este una dintre cele mai dragi sedinte foto pentru ca a fost organizata intr-o pensiune foarte faina in care am amintiri dragi. Pensiunea Armonia din Nadaselul, este locul in care puneam bazele cunostiintelor mele de fotografie si Photoshop acum… foarte multi ani! Interesant este ca anii au trecut si o uitasem, insa am reusit sa imi amintesc de acest loc cu adevarata frumos exact la momentul potrivit pentru a realiza ceva spectaulos!

In al 2-lea rand pentru ca a fost primul photoshooting care a tinut 2 zile!!!

Si nu in ultimul rand pentru ca ideea de a creea stopmotion-uri se nascuse si pana nu ne-a iesit nici ca ne-am lasat!

Mai jos Eva – visual merchandiser, va arata cum puteti avea o masa de Paste care sa va lase invitatii cu gurile cascate:

Fotografiile si stopmotionurile au fost realizate de genialul nostru fotograf Ionut Mocanu prin a sa firma Les Imaginaires. Pe Ionut, il puteti gasi dand click aici. Ionut iti multumesc ca mi-ai fost pe rand profesor de fotografie, prieten si ca ai devenit o parte externa dar totusi integrata din echipa de mea de marketing.

Nu am sa uit niciodata cum am facut noi “poze cu maini” prin care sa inducem ideea de viata produselor prezentate, prin care sa sugeram personaje in fotografiile noastre… Iar apoi a venit izolarea sociala si brusc 4 sau 6 maini intr-o poza era prea multe astfel incat nu am putut folosi fotografiile de care eram cu adevarat incantate.