Marketingul in vremea Coronavirusului

Ce mai poti face atunci cand toate strategiile iti sunt date peste cap si te trezesti ca din 20 de magazine ai ramas doar cu un shop online care evident ca nu poate vinde cat 20… indiferent de ceea ce vei face? Aceasta a fost pentru mine – din punct de vedere profesional – intrebarea lockdownului.

Am analizat cat de bine am putut comportamentul utilizatorilor si prezenta lor online, dorintele lor si nevoile diferite pe care fiecare dintre noi le-au avut in aceasta situatie total noua peste care am trecut cu totii si am ajuns la concluzia ca un pic mai mult focus pe online, pe calitatea produselor (despre care foarte multi inca nu stiau) si cateva recomandari pot fi cea mai buna varianta. Asa ca am trecut la damage control… ok, este imposibil sa vinzi cat 20 de magazine in unul singur, insa daca reusesti sa vinzi cat 5 magazine? Probabil in acest fel onlineul iti poate sustine afacerea pana trece momentul cel rau.

In aceasta situatie am apelat la Alina Ceusan careia ii multumesc si pe aceasta cale pentru ca a ales sa sustina un brand romanesc in unul dintre cele mai negre momente ale lui.

Va las mai jos link catre unboxingul realizat de ea pentru Nobila Casa – unboxingul care ne-a pus cu adevarat pe radarul cumparatorilor online:

A fost o placere sa lucrez cu Alina si o recomand pentru ca nu este doar un foarte bun profesionist ci si un om cat se poate de real si de cald, cu gusturi impecabile!