Vizualuri si lucrul cu designerii grafici

Te-ai putea intreba, cu ce ajuta un manager de marketing sa aiba cunostiinte de baza de Photoshop si Adobe Illustrator. Ei bine, sunt de parere ca este foarte sanatos sa nu coordonezi NIMIC din ceea ce nu poti implementa sau realiza singur (chiar daca la un nivel basic). Trebuie sa ai idee despre ce vorbesti atunci cand vorbesti, chiar daca nu esti cel mai tehnic om din lume.

Probabil pentru ca dezvoltarea mea profesionala a fost cladita inca de la bun inceput pe acelasi domeniu si pentru ca am avut – la un momendat – un manager care nu stia cum se realizeaza ce aveam de facut, si mai ales – pentru ca stiu cum am ales sa ii pun problema sau sa ma port cu el, mi-a dorit si sper ca am reusit sa ma indepartez de tipologia managerului habarnist, ce solicita fara sa ii fie clar ce si sa ma indrept spre leaderul nu doar cere, ci poate sugera solutii in rezolvarea provocarilor aparute.

Asa ca, va las mai jos cateva dintre machetele realizate de mine in Photoshop si Illustrator. Doar asa, pentru a putea vedea ca baza exista in solicitarile mele iar inputul poate fi real.

Machete vechi