L'ete oberwood

L’été |networking si suport feminin

Foarte mult timp mi-am facut treaba cat de bine am putut eu si m-am ferit in acelasi timp de socializare. Sunt de felul meu o persoana sociabila insa focusata pe cariera si care prefera – de mult prea multe ori – sa citeasca o carte in loc de a iesi din casa. Dupa anul ce a trecut – si sunt sigura ca va dati seama la ce ma refer – am simtit insa ca este momentul sa fac lucrurile altfel, pentru ca am invatat, in timpul asta petrecut in casa, sa apreciez iesirile in scopul networkingului pe care le consideram inainte o povara.

Si cum de multe ori daca iti doresti ceva si verbalizezi asta, oportunitatile nu se lasa prea mult timp asteptate, am avut parte de networking at its best in cadrul taberei pentru antreprenoare L’ete Oberwood organizata de fetele de la Naked PR. M-am simtit norocoasa pentru ca am avut sansa de a cunoaste tinere antreprenoare fix asa cum sunt ele – inteligente, realizate, fiecare cu personalitatea ei, si mai ales, cu povestea ei unica – insa in acelasi timp cu iz de cunoscut, din cauza provocarilor si obstacolelor peste care trecem toate.

M-a luat prin surprindere autoarea Ana Maria Sandu cand in cadrul atelierului ei de creative writing ne-a facut pe toate constiente ca suntem abia prima generatie de femei romance ce au provocarile, studiile si experientele pe care le traim si ca este in regula sa mai si gresim. Nu-mi pusesem niciodata problema in felul asta, dar cat de multa dreptate are!

Incepand cu ateliere de mindfulness in fiecare dimineata si continuand cu prezentari, workshopuri si discutii pe tematice variante si multiculturale, experienta a fost una de care eu nu avusesem inca parte. Pur si simplu, mi-a luat 34 de ani sa merg in prima tabara – nu de alta, dar nu putem fi buni in toate. Imi este insa foarte clar ca niciodata nu este prea tarziu cat timp esti deschis si daca nu se invesc ele, creezi tu oportunitatile pe care ti le doresti.

Speakerii mei preferati au fost:

  • Simona Baciu, de la Transilvanya College, ce ne a povestit despre educatie si cum putem creste mai degraba oameni buni decat oameni corecti, oameni ce construiesc in loc sa fie geniali, ce se simt mai degraba impliniti decat de succes.
  • Oana Toma, Hadar Chalet ce ne-a impartasit experientele si provocarile prin care a trecut pentru a crea un bussines de la zero.
  • Oana si Dragos Vladila ce mi-au dat un exemplu despre cum intr-un cuplu doua persoane se pot sustine reciproc si pot dezvolta o afacere impreuna.
  • Crina Popescu ne-a invatat cum sa ne cream propriu parfum folosind aromele parfumurilor de nisa ce pot fi combinate intre ele.
  • Alina Donici de la Artesana ne-a facut atente la un brand romanesc de lactate de calitate premium despre care nu auzisem.
  • Irina Markovits ne-a invatat cum sa ne completam garderoba pentru a trece mai usor de la tinutele de vara la cele de toamna.

Au fost atat de multe informatii valoroase si atat de multe femei de apreciat incat sunt convinsa ca oricat de lung as face acest post nu am sa pot cuprinde tot ce as dori sa iti transmit tie cea/cel ce citeste aceste randuri. Te rog insa sa faci tot ce iti sta in putere sa te dezvolti in fiecare zi.