organizare sedinta foto

Kuxa – raiul bucatariilor

O problema constanta atunci cand lucrezi in domeniul decoratiunilor interioare este data de dimensiunile produselor. Produsele sunt in general mici si necesita suport si context pentru a putea fi puse in valoare. Si daca anii trecuti am gasit spatii si solutii creative si am realizat Prima sedinta foto cu produse de dormitor (Tandem) sau contextul si spatiul perfect pentru a prezenta colectiile dedicate sarbatorilor de iarna (Don Pasquale) ca in moodboard, anul 2022 a reprezentat solutia la una dintre problemele ce ramasesera pe lista de solutionat: cum poti prezenta functionalitatea si frumusetea obiectelor din categoria de bucatarie astfel incat un potential client/o bucatareasa sau chiar un designer de interior, sa si le poata imagina acasa.

Cu acest gand am mers in prima vizita la showroom.

Astfel am descoperit raiul bucatariilor – si cand spun RAI – o spun in adevaratul sens in al cuvantului! Sisteme de ultima generatie, blaturi ce incorporeaza zona de gatit fara a avea un ochi inestetic de aragaz prezent pe blat sau plita, hota incorporata in plita ce trage in jos aburul, iar lista poate continua. Si dupa o scurta discutie, am ajuns sa ne oferim suport reciproc si sa organizam evenimente private dedicate designerilor. A fost un eveniment de PR de succes, ce a oferit departamentului de vanzari noi pargii de colaborare si designerilor informatii, relatii, cunostinte si o seara de relaxare impreuna. Despre acesta am povestit pe larg pe blogul Nobila Casa (postarea integrala aici).

M-am bucurat de fericirea tuturor participantilor, de cum au decurs lucrurile si de deschiderea reciproca si am organizat o sedinta foto cu fotograful meu preferat – The Francisc. Ce a iesit a fost si este folosit pe paginile si webshopul Nobila Casa. Iar poza mea preferata? Este IMPOSIBIL de ales.