interviuri televizune

Interviuri Kanal D

Cu un an in urma faceam un update la aceasta postare si va spuneam ca mi se pare remarcabil ca acord 2-3 interviuri pe an celor de Kanal D.

Traditia se mentine, asa ca am acordat un interviu cu ocazia DecoDays – despre care puteti afla mai multe aici, unul pe final de an despre cum sa sarbatorim acasa sarbatorile si unul la inceputul anului 2022 despre culoarea anului – very peri. Este atat de frumos cum se succes lucrurile cateodata.

Sunt foarte incanta sa va spun ca a devenit un fel de traditie sa acord interviuri celor de la Kanal D. Sa faci 3 ani la rand acest lucru, poate fi considerat traditie, nu? Am acordat primul interviu pentru stirile Kanal D in decembrie 2019 cand am vorbit despre culoare anului 2019 – in anul acela classical blue. In 2020 am aranjat o masa pentru revelion atipic, accentuand ca ne putem gasi echilibrul si fericirea – chiar si in seara de revelion – si acasa! Puteti vedea ideile si sugestiile mele pentru o masa de revelion IN CASA (ce au venit ca o preconizare a culorilor anului 2021) si felul in care am vorbit in arhiva Kanal D, dand click aici. Iar in 2021 am discutat despre surpriza institutului Pantone de a alege 2 culori pentru anul 2021 (galben si gri) si felul in care aceste pot fi integrate in armonia caselor si interioarelor noastre. Cel mai recent interviu, din care va puteti lua informatii de actualitate, poate fi vazut si el tot pe siteul celor de la Kanal D.

Cel mai recent interviu poate fi gasit si pe paginile de Linkedin Nobila Casa si bineinteles pe pagina mea.

Stiai ca institutul Pantone da tonul in materie de design de interior, stabilind in fiecare an directii de trend printr-o culoare sau doua ce sunt desemnate ca principale? Acesta sunt apoi folosite de catre designerii din intreaga lume! De aceea, in general, se regasesc aceleasi trenduri pe domenii diferite – de la tot ce inseamna haine si accesorii sau fashion, pana finisaje/design de interior si decoratiuni.

PS: Am tot evitat sa pune poze cu masca pe fata, dar pana la urma m-am decis sa o fac si pe asta! Mai jos va las o amintire draga mie, de pe vremea cand nu stiam sa apreciem normalitatea.