Interviu Ioana Botezan EBS Radio

Interviu EBS Radio cu Ioana Botezan si primele mele interviuri

Nu stiu cum se nimereste, insa – din ce in ce mai des – am sansa de a cunoaste oameni extraordinari si de a face lucruri iesite din comun! De aceasta data, sunt recunosctoarea pentru invitatia de a acorda un interviu radio la una dintre cele mai deosebite emisiuni radio din zona Transilvaniei. Este vorba despre MEET & GREET Digital Creators of Cluj realizat si prezentat de Ioana Botezan pentru EBS Radio.

Am fost mai fara fitre ca oricand, sincera, deschisa si 100% naturala si datorita Ioanei, care stie cum sa faca emotiile sa dispara, si careia ii multumesc inca o data pentru invitatie si pe aceasta cale!

Si daca pana acum v-am obisnuit cu interviuri strict profesioanale, de data aceasta am vorbit de lucruri cu adevarat personale! Am povestit despre comunitatea frumoasa ce s-a cladit in timp pe paginea mea de instagram, despre mindsetul pe care il promovez constant (win-win cu bunatate in orice alegi sa faci) si despre cat de dificila este “datinglife” cand toata viata ai pus focusul strict pe cariera.

In cazul in care ti-am starnit curiozitatea, afla ca poti asculta si tu interviul INTEGRAL interviul aici:

Despre emisiune

MEET & GREET Digital Creators of Cluj este intersecta intre ON – AIR si ONLINE, intre comunitatea ascultatorilor de EBS Radio si comunitatile creatorilor de continut digital din Cluj-Napoca si tara. 

Conceptul acestei emisiuni a pornit de la nevoia creatorilor de continut de a se promova pe radio, de a-si atrage noi membrii din FM in ONLINE si de a le oferi partenerilor posibilitatea de promovare pe un post de radio ascultat de catre 30.000 de clujeni in fiecare zi.

Lista invitaților in emisiune este deschisa influencerilor on-line  – bloggeri, tiktokeri, instagrammeri, Facebook addict sau youtuberi – care au adunat organic comunitati numeroase si active. 

Fiecare influencer și-a construit o reputație pe web și pe social media si promoveaza valori sanatoase precum healthy lifestyle, fitness, promovarea cartilor si a cititului sau au o expertiza intr-un anumit sector – cum ar fi moda, cosmetice, calatorii, gatit / retete, jocuri video – si astfel a  devenit un punct de referinta.

MEET & GREET Digital Creators of Cluj este o emisiune realizata si prezentata de catre Ioana Botezan – Radio Personality, Podcast Interviewer & Voice-over Artist cu o experienta de peste 10 ani in radio si televiziune.

MEET & GREET Digital Creators of Cluj este in fiecare zi de joi la EBS Radio.

THROWBACK

Amuzant este ca ACUM 5 ANI am inceput sa scriu despre interviurile mele radio, pe care nu l-am publicat pana acum, pur si simplu pentru ca nu eram convinsa ca doresc sa ma expun lumii si asa.

Ioana Botezan este cea care mi-a reamintit ca singura modalitate pentru care nu inspiri pe nimeni nimic, este daca nu vorbesti despre experientele tale. Asa ca va invit sa ascultati 3 interviuri radio acordate in ultimii 5 ani si sa-mi dati o parere!

Gandurile mele de acum 4 ani.

“Se mai intampla cateodata sa ajung sa dau si interviuri. Sau sa scriu textele ori guideline-ul a ceea ce vor declara pentru cei care reprezinta compania in diferite medii. Initial m-am ferit sa las inregistrata si vocea mea, m-am retras cand a venit vorba despre interviuri atat video cat si radio. In viata de zi cu zi, in cercul meu de prieteni, nu am nicio problema in a iesi in evidenta. Insa sa imi fac viata sau aspectul mai publica decat trebuie, m-am ferit de fiecare data, cat de tare am putut!”

Oh de mi-ar fi zis cineva ca voi avea peste 20k de urmaritori si am sa ajung la radio si la TV sa vorbesc despre mine si proiectele mele personale! Bineinteles ca nu as fi crezut! Asa ca multumesc tuturor celor care NU au vrut sa iasa in fata, carora le-a fost frica sa-mi urmeze sfaturile, care m-au folosit pentru a atinge obiectivele companiilor lor. Mi-am urmat singura sfaturile iar voi m-ati ajutat sa ajung aici.

Si primele mele 2 interviuri radio

Tendinte pentru sarbatorile de iarna – interviu Radio Transilvania 2018
Cadouri pentru el si ea – interviu Radio Transilvania 2018

Cand faci marketing si esti pasionat de asta, este doar o chestiune de timp pana faci pasul DE LA a scrie raspunsurile pentru interviurile acordate sub alte nume sau comunicate de presa si tot felul de alte articole, PANA LA a le acorda tu. Cam asta am facut si eu, cumva treptat, fara sa imi propun asta, si cred ca una dintre cele mai bune decizii pe care le-am luat vreodata, a fost aceea de a imi creste pagina de instagram. Asa ca, indiferent care este visul tau – nu inceta sa crezi in el! Si daca nu ai un vis, doar fa bine zi de zi ceea ce ai de facut, iar lucrurile bune nu isi vor face asteptata prezenta!