ruby influencer marketing

Influencer marketing

Beneficiile aduse de o recomandare venita din partea unei persoane pe care o apreciezi si urmaresti – fie ca este ea influencer in adevaratul sens al cuvantului, asa cum este Ruby, fie ca este doar un microinfluencer ce ti-a castigat increderea, valoreaza mult mai mult decat orice alt fel de reclama. Nu de alta insa, tinzi sa ai incredere cand vezi produsele folosite in sensul real al cuvantului, fix asa cum le-ai folosi si tu daca le-ai lua la tine acasa.

Ruby a realizat pentru Nobila Casa primul ei IGTV alegand sa prezinte followerilor sai produsele Nobila Casa pe care le-a selectat chiar pentru caminul ei. Am fost foarte incantati sa vedem ca le foloseste si ca ii plac atat in IGTV-ul de mai jos cat si pe storie si in postarile ei frumoase. Va garantez ca eu una m-am bucurat de fiecare dintre ele si va invit sa o urmariti atat pe ea cat si contul Nobila Casa.

Ruby isi cucereste publicul prin felul ei de a fi si prin naturaletea pe care o afiseaza de fiecare data iar replica “buna dimineata, s-a trezit dulceata!” ar trebui sa ii fie inregistrat ca trademark deoarce la fel de fain ca ea nu poate nimeni sa zica aceasta propozitie!