Fotografie de produs cu impact in social media

Fotografia de produs clasica este realizata pe fundal alb, in cort foto cu lumina continua. Scopul fotografiilor pe fundal alb este de a scoate in evidenta cat mai bine produsul si de a-l lasa sa “straluceasca” singur. Acest tip de fotografie nu necesita realizarea unor compozitii foto si se foloseste in general pe siteuri de prezentare – siteuri ce se adreseaza (de cele mai multe ori) altor companii.

In ceea ce priveste consumatorul final povestea sta cu totul diferit. Brandurile se confrunta cu nevoia de a se diferentia de concurenta, atat prin calitatea produselor, ambalajul acestora, cat si prin imaginea cu care isi abordeaza viitorii si potentialii clienti. In acest context, retele de socializare au creat nevoia de a reinventa fotografia de produs, de a o duce la un alt nivel, pentru ca oamenii reactioneaza, si mai ales retin, brandurile ce au curajul sa realizeze “ceva diferit”.

Mai jos va prezint o serie de fotografie de produs alimentar realizata ca material publicitar in perioada Craciuniul 2016. Este vorba despre ruladele sezoniere ale celor de la Salamandra – Bun Gust Din Maramures.