flash monden maya raicu

Eu la TV – Flash Monden – Prima TV

Amintirea asta frumoasa incepe prin a il cunoaste pe Cornel Crisan in cadrul Transilvania Makeup Series. Si urmeaza cu o cafea la care am crezut ca sunt invitata pentru a face vreo colaborare cu Nobila Casa. Nu a fost asa. Se pare ca daca incepi sa iti folosesti cunostintele si pentru brandul tau personal, recunoasterea nu se lasa foarte mult timp asteptata. Cornel m-a invitat sa apar in cadrul rubricii lui “Asa DA, Asa NU” in calitate de fashionista. Hmm toate momentele acelea in care am ales haine extravagante sau combinatii altfel ce imi exprima personalitatea si creativitatea au dus la asta. Iar asta ma face fericita!

Trenci statement Alina Cernatescu

Deci, finalul anului 2021 a venit cu o propunere foarte interesanta din partea lui Cornel Crisan, moderatorul si creatorul rubricii “Asa DA, Asa NU”, rubrica ce se difuzeaza la Prima TV in cadrul emisiunii Flash Monden in fiecare luni, miercuri si vineri dupa stirile de seara.

Ma puteti vedea de la minutul 10.

In cazul in care v-am starnit curiozitatea, va las mai jos linkurile celor 3 emisiuni si am sa incep cu ultima! Nu de alta, dar la cea de-a 3-a emsiune eram eu cum sunt de obicei, complet naturala in gesturi, mimica si cuvinte.

Rochie asimetrica din catifea Concepto

Ca de fiecare data, nu am avut nici cea mai mica emotie si mi-am spus parerile colorate cu zambetul pe buze, trecand inclusiv pentru stresul cauzat de un fond de ten mult prea deschis pentru culorea pielii mele.

Tot de la minutul 10

Pentru cele 3 rubrici am optat sa port haine ale designerilor meri ROMANI preferati: Alina Cernatescu si Concepto. Si cat de frumos ar fi daca fiecare am sustine, pe cat posibil brandurile/designerii romani, care cu adevarat incearca sa faca ceva frumos si calitativ, insa sunt de foarte multe ori apreciati cu adevarat, mai degraba, in afara.

Rochie Alina Cernatescu – preferata mea dintre cele 3 outfituri selectate special pentru TV.

Felicitari Cornei pentru rubrica distractiva si inspirationala pe care ai creat-o!

Ma puteti vedea de la minutul 10.