summer table setup

Fa rai din ce ai: Fotografie si Video in natura

Foto si video in natura? Atata timp cat iti doresti, orice este posibil!

Nu vreau nici sa ma plang, nu vreau nici sa ma laud… Insa – gandindu-ma cum sa se numeasca aceasta postare – tocmai am realizat ca nu am mai facut nici macar o singura fotografie de vreo 2 ani de zile (pentru jobul pe care il am si strict pentru ca ne-am permis sa externalizam) si cu certitudine nici pe acestea nu le-as fi facut daca nu ar fi intervenit fotografului o problema de ultim moment. Cu cat evoluezi mai mult – sau cel putin cand evoluezi catre strategie, branding si publicitate – cu atat te indepartezi de partea de executie.

A trecut ceva timp, insa oportunitatea s-a ivit! Aveam toata sedinta foto organizata si planificata. Produsele erau langa biroul meu, era locatia stabilita si tocmai primisem un telefon nou – Samsung S20+ pe care imi doream sa il testez.

https://www.instagram.com/tv/CDl4ewcoq47/

Asa ca am facut un mic switch intre ce ne propusesem initial (fiind constienta ca nu am echipamentul necesar pentru fotografiile de interior a caror realizare ne-o propusesem), pastrand doar setupurile din exterior, si punand focus principal pe fotogarafie pentru Facebook si Insta Story, Pinterest si videouri pentru reclame pe Digital Display in malluri si bineinteles videouri noi pentru IGTV.

https://www.instagram.com/p/CDboc9SofnL/