digitaliul 2019

Digitalium – experienta unei conferinte de marketing “ca afara” in Romania

Conferinta Digitalium a avut loc in octombrie 2019 in Bucuresti. Evenimentul s-a adresa celor supraspecializat pe orice are legatura cu promovare online si strategia de brand. In cadrul acestui eveniment ne-au impartasit din experientele lor

Dan Knowlton – despre puterea Instagramului si potentialul urias pe care aceasta retea de socializare il are atunci cand targetezi tineri.

Goldie Chan – despre Linkedin si tips&tricks despre cum sa comunici corect adaptat la brandul/compania ta pe aceasta platforma extrem de utila pentru departamentele de HR, ce este insa usor ignorata sau cel putin neexploatata in Romania.

Derral Eves – sau cum sa creezi nebunie pe contul de Youtube generand continut adaptat la consumatorul de video content pe Youtube.

Kelvin Newman – SEO and Google search optimization

Jessica Best – despre puterea pe care inca o detine un newsletter bine construit si bine targhetat.

Andrew Pickering si Peter Gartland despre strategie de brand si pozitionare pe piata sau cum sa te faci cu adevarat remarcat.

Randi Zuckerberg – cu un talk super cool despre lumea digitala in care se invart specialistii de marketing, cum s-a ajuns la asta si cum putem “profita” de avantajele oferite de Digital.