Deschideri de magazine

Am povestit dealungul timpului de fel de fel de experiente avute pe parcursul meu profesional, insa nu am ajuns sa va povestesc despre cele 6 magazine deschise alaturi de cei de la Nobila Casa.

A fost o provocare ca dupa ce m-am angajat in 10 septembrie, la inceput de decembrie (in 06 decembrie) sa ma ocup de un proiect atat de amplu cum este deschiderea si realizarea unui campanii de deschidere a unui magazin nou. Ani au trecut, magazinele s-au succedat si a intrat in rutina baza pentru o buna promovare a unei locatii noi. Spun baza, pentru ca fiecare locatie a avut parte de specificalitatile sale. Jobul meu consta si in a realiza o adaptare in functie de oras, a modalitatilor de promovare existente, puterea centrului comercial/mallului de a face reclama si a estimarilor legate de reactii publicului la diferitele modalitati disponibile de promovare si a bugetului disponibil.

Magazinul din Satu Mare, a fost primul pe aceasta lista, Deva, Oradea, Zalau si al 2-lea magazin in Sibiu urmandu-i indeaproape. Fiecare a avut, rand pe rand, succesul sau si a fost foarte bine primit de public.