Panel de discutii pe tematica Cum sa iti decorezi casa si masa in functie de sezon

Decodays 2021, my part: Promovare B2C si Panelul de discutii cu content creators

Stiati sau nu dar brandul Nobila Casa face parte din grupul de firme Mendola Investment Group ce detine si cel mai mare distribuitor de perdele si draperii din tara: Mendola Fabrics. Mendola Fabrics a dorit anul acesta (2021) sa treaca evenimentul de lansare a noi colectii de perdele si draperii din sfera B2B in cea B2C. Asa ca am avut oportunitatea de a imi ajuta colegii din grupul de firme sa faca shiftul intre cele 2 tipologii de evenimente. Asta pe langa organizarea si promovare primei participari a brandului Nobila Casa cu stand la un eveniment. A fost nevoie de foarte mult timp, resurse, o multitudine de idei, strategii de promovare catre clientul final, locatii si platforme de promovare, comunicate de presa, informari si invitatii catre comunicatea de influencerite si microinfluencerite din Romania.

In cubul meu preferat alaturi de Alina Ceusan si arhitecta Georgiana Anita

Ideea cea mai buna si mai potrivita pentru a atrage pasionatii de design de interior – omul simplu si iubitor de frumos – sa participe la targ a fost PRIMA care mi-a trecut prin cap. Astfel s-a nascut Panel de discutii cu influencerite caruia i-am dat tematica “Cum sa decorezi casa si masa”.

De ce influencerite? Vorbim despre persoane urmarite de zeci sau chiar sute de mii de oameni, ce primesc feedback de la followeri lor zilnic si, de multe ori, simt care dintre trenduri vor prinde si care nu, mult mai rapid decat alte categorii. Despre profesioniste care de multe ori aduc pentru prima oara un trend in tara fie ca acesta este un nou tip de video, un articol vestimentar sau obiecte de decor. Fetele acesta sunt urmarite si apreciate de publicul larg, public caruia am reusit sa ii oferim o experienta inedita si oportunitatea de a le vedea si offline.

Despre Alina Ceusan sunt sigura ca nu este nevoie sa mai spun nimic, este un content creator exemplar ce si-a editat si realizat singura foarte mult continut, chiar stie ceea ce face si s-a dezvoltat cu adevarat frumos, oferind experiente placute urmaritorilor ei de fiecare data.

Madalina Merca este pe un stil mai modernist, minimalist si am fost incantata de ideile ei, de deschiderea pe care a avut-o cand am contactat-o pentru acest panel si de felul in care reuseste sa isi cladeasca comunitate si vestimentatia, arhitectural, cu bun gust si cat se poate de actual.

Teo’s Kitchen este adorabila de fiecare data, este complet naturala si are o personalitate de buna prietena, pe care iti doresti sa o tii aproape de tine. Recunosc, cu Teo am lucrat de mai multe ori si este o placere de fiecare data.

M-a bucurat foarte mult feedbackul post eveniment in care mi-ati spus ca v-a placut cum am vorbit si intreaga idee. Va multumesc tuturor celor care v-ati luat din timpul vostru pentru a ma felicita. Si ii multumesc in mod special designeritei Alina Cernatescu ce mi-a pus la dispozitie rochia galbena din matase naturala, absolut splendida si perfecta pentru un astfel de eveniment.

In cazul in care ati ratat evenimentului, acesta poate fi vizualizat integral dand click aici.