cana aniversare gold touch nobila casa

De la schita la realitate #soldout in 3 luni

Ca orice specialist in marketing, am organizat de-a lungul timpului o multitudine de concursului care de care mai creative, cu obiective si targete diferite. Pana in momentul de fata (martie 2020), Call for Artists este preferatul meu. Pe scurt, i-am rugat pe pasionati de design de produs sa deseneze o cana demna de o aniversare de 20 de ani! Provocarea cea mai mare a reprezentat-o gasirea celei mai bune modalitati de a comunica acest concurs, fara a limita creativitatea artistica sau chiar fara a oferi inspiratie in adevaratul sens al cuvantului. Din acest motiv am optat pentru 3 vizualuri diferite de campanie pe care le-am promovat in paralel, ca fiecare tipologie de artist sa se poata regasi intr-una dintre ele.

Pe perioada campaniei, am primit cateva sute de inscrieri in concurs – de la randari facute de profesionisti pana la desene in creion realizate cu multa migala de entuziasti. Imi amintesc ca a fost foarte greu sa alegem un model/castigator! Priveam impreuna cu intreg bordul de management Nobila Casa optiunile si prin excludere si dupa multe argumente am mers pe desingul lui Adrian Popesc – un student in anul 1 la design, care ne-a oferit cea mai spectaculoasa varianta! Sincer va spun, era preferatul meu de cand am vazut propunerea.

A trebuit insa sa lupt pentru a se opta pentru acest model – nu de alta, dar manerul in forma de “X” dadea dureri de cap oricarui producator si mi se tot spunea ca marketingul viseaza prea mult. Dar daca nu visezi, nu realizezi nimic nou sau inedit.

Cana aniversara Nobila Casa realizata de Adrian Popesc

Cateva luni mai tarziu, colegere din departamentul de achizitii au reusit sa gaseasca un producator care sa poata face cana dupa specificatiile designerului: din cel mai fin portelan, cu maner in forma de “x” care simboliza un 10 roman, mesaj in interior si placare cu aur.