creators retreat

Creators Retreat

Comunitate. Comunitate. Comunitate. Despre asta se tot vorbeste si la toti ne place conceptul, insa putini avem parte de asa ceva in adevaratul sens al cuvantului.

In vara anului 2022 am avut parte de un retreat ce s-a transformat intr-un maraton de creare de continut, ce mi-a dat un refresh complet si m-a ajutat sa dezvolt prietenii frumoase cu fete cu principii sanatoase, capacitati de realizare de continut si influencer marketing pe care este mai mare dragul sa le cunosti.

Am participat la eveniment in urma invitatiei venite de la Iva Berghman, coach si strateg din Timisoara, un om cu o experienta vasta in zona de bussines.

Din Cluj-Napoca am pornit spre eveniment alaturi de Dalia Bugnar si Mihalea Curea, pe care intreaga experienta ne-a unit! Tabara s-a desfasurat pe parcursul a 2 zile si a presupus lucrul in echipa, fetele cu experienta fiind puse in echipa cu fetele ce isi doresc sa se dezvolte pe acest segment de realizare de continut.

A fost vorba nu doar de coordonare si training (1 la 1) dar si de managementul persoanelor dificile, a reticientei la invatare si a unui deadline foarte scurt. In cadrul taberei realizandu-se materiale (atat video pentru instagram Reels si TikTok, cat si foto pentru stories si post feed) pentru Nala, Mica Cera, Tucano, Cosmetic Plant, Vila Rihuini, Albinutele si produsele apicole, toate sub egida “Autentic Romanesc”.

Am facut echipa foarte buna cu cele 2 fete cu care am pornit la drum, iar experienta ne-a unit foarte mult, lovindu-ne in acelasi timp de aceleasi provocari. Dalia este creatoare de continut de peste 7 ani si profesoara de limba romana. Pe instagram are un cont despre fashion si beauty si peste 20K urmaritori.

Mihaela este blogger din 2009, creator de conținut, blogarita, copywriterita si influencerita, avand si ea un cont de peste 30K urmaritori.

In urma acestei experiente nu doar ca am legat prietenii, dar am si invatat sa reactionez in situatii neprevazute, sa-mi controlez stresul si sa nu reactionez la stres si am redescoperit despre mine ca sunt axata pe rezultate si ca pot realiza orice mi-am propus.

Mai jos fotografia mea preferata, realizata in cadrul taberei de creare de continut.