Colectia Zebra

Cand lucrezi la Nobila Casa si esti implicat si in procesul de selectie si achizitie al produselor ajungi sa ai produse sau colectii care au fost create de la un gand sau o idee. Si cum in marketing de foarte multe ori drumul de la idee pana la ceva palpabil este imposibil (Pana la urma cat de palpabile pot fi social media, o campanie, un video sau un spot radio…) – ajungi sa consideri colectiile pe care le-ai selectat sau realizat alaturi de departamentul de achizitii copii tai. Este o placere sa le urmaresti traiectoria, de la cum sunt primite de public pana la cand ajung sold out si bineinteles la a iti umple casa cu aceste articole preferate.

Dintre preferatele mele si cele mai marcante pentru brand pot pune pe lista:

  • pushul facut pentru cana si colectia aniversara Gold Touch,
  • cosul de picnic ce a fost vedeta campaniei Boho picnic despre care puteti accesand linkul de mai sus,
  • mixul intre patternurile colectiei Vintage Red,

La acestea, tocmai am adaugat pe lista colectia de vaze din portelan Zebra.

Colectia Zebra contine 5 vaze din portelan ce se potrivesc intre ele prin jocurile de alb si negru, completandu-se prin forme si patternuri diferite. Mi se pare mixul perfect intre forma si nonculoare, intre arta si practicalitate. Fiecare dintre aceste vaze au un aspect de produs de design (designer look) si par cu mult mai scumpe decat sunt. Acestea sunt gandite pentru a aduce un plus de personalitate oricarei incaperi potrivindu-se atat in decoruri eclectice cat si in cele moderne, industriale sau all white.

Cu siguranta cea mai curajoasa vaza din intreaga sortimentatie Nobila Casa, vaza in forma de Zebra – ce da si numele colectiei – poate prezenta florile tale preferate intr-un mod cu adevarat unic. In functie de florile pe care ai sa alegi sa le pui in ea moodul transmis va fi unul diferit: de la un vide de cabaret daca alegi o orhidee lunga cu multe flori, pana la un vide amuzant daca optezi sa ii “pui o peruca” din cateva zambile puternic parfumate.

Vaza in forma de Zebra poate fi o piesa statement in camera unui pasionat de design de interior, poate fi folosita atat ca vaza cat si ca figurina/statueta, sau poate fi vaza “aia” din camera copilului ce reuseste sa ii stimuleze creativitatea acestuia.