impadurire nobila casa 2019

Cea mai mare realizare a mea – o idee care a dus la 10.000 de arbori plantati

Dupa cum va spuneam in postarile anterioare, in videourile si in vizualurile aniversare am implicat actori din intreaga comunitate clujeana, intr-o campanie ce s-a desfasurat pe un an intreg (2019). Tot parte din campania aniversara, in cele 19 magazine, au fost create colectii de articole intr-un fel in care Nobila Casa nu le mai prezentase niciodata! – de design, venind in ajutorul consumatorului pentru obtinerea unui decor spectaculos.

Am inceput prin a crea colectii care sa functioneze independent de categoria in care se afla produsul. Spre exemplu pernele decorative au fost prezentate impreuna cu tablouri, veioze si boluri decorative pentru ca impreuna puteau crea un decor frumos intr-un living modern.

Fiecare dintre cele 3 colectii statement – Bucatarie, Living si Arta mesei a cuprins un produs purtator de bulinuta “1 produs cumparat, 1 copac plantat”. In numele clientilor care au ales aceste produse am plantat pentru fiecare produs cate 1 copac. Prin noiembrie – cand vremea este propice plantatului de copaci – ne-am tinut promisiunea si am plantat o viitoare padure!

Un pic de dat cu sapa, ne mentine sanatosi si frumosi

Am plantat alaturi CERT Transilvania si cateva sute de voluntari peste 10.000 de arbori in urma campaniei “Un produs cumparat, un copac plantat” – si despre acesta am sa va povestesc mai multe pentru ca raspunde in numele meu la intrebarea: “Care este cea mai mare realizare a ta?” Si o face, pentru de cele mai multe ori marketingul nu este neaparat etic sau prietenos cu natura. Asa ca din punctul meu de vedere, sa reusesc sa conturez o campanie care aduce plus valoare mediului in care traim si societatii in care traim si sa stiu ca, cel mai probabil si dupa ce eu nu voi mai fi, niste copaci cresc undeva mari si frumosi, pentru ca o idee a trecut prin capul unui om la un momendat.

Citeste mai mult