Casuta Mosului din Targul de Craciun Cluj-Napoca

Am fost atasata de casuta Mosului din cadrul Targului de Craciun Cluj-Napoca sau mai bine zis, am inca o poveste despre proiecte de succes bazate pe colaborare, comunicare si sustinerea comunitatii din care faci parte.

Totul a inceput cu o propunere pe care puteam foarte usor sa o ignor, eram in plin sezon, iar in sezon la Nobila Casa nici macar elfii din fabricile de jucarii din filme nu exemplifica zarva si nivelul de efort ce trebuie depus pentru a putea fi indeplinite obiective si multumi pe toata lumea. Timpul era deja micsorat – de a dreptul ZBURA. Deontologia mea profesionala nu mi-a permis sa ratez insa o asemenea oportunitate. Pana la urma, cate branduri reusesc sa se alature unui eveniment atat de frumos, ce aduce atat fericire – daca este sa vorbim in termenii copiilor, sau vizibilitate – daca vorbim in termen de marketing. Si stiti cat de frumos mi se pare cand domeniile acestea se intrepatrund!

Cu certitudine am momente cand sunt o idealista convinsa. Si sa fac marketing pe un domeniu etic si care aduce fericire, oricat de mare sau de mica-mi poate fi implicare, pur si simplu ma face fericita. Asa ca am facut ce am stiut mai bine, oferind organizatorilor si Gabrielei Kasa ce a realizat designul pentru casuta lui Mos Craciun tot suportul meu. Am convins proprietarii Nobila Casa sa ne mai angajam la inca un proiect, i-am propus Gabrielei produse si am decorat casuta cu mana mea cot la cot cu ceilalati oameni frumosi implicati in proiect.

Iar Nobila Casa a beneficiat de reclama pe garduletul cu bannere ce inconjura targul, de reclama pe radioul lui Rudolph iar spoturile video ce prezentau colectiile de Craciun – atat Nobila Casa, cat si Villeroy&Boch – au rulat pe uriasul digital displat din Piata Unirii, pe intreaga perioada a targului.

Credeti ca m-am oprit aici? NU.

Casuta arata atat de bine si avem in echipa un coleg (manager de IT) caruia ii place sa faca pe Mos Craciun si arata ca un Mos Craciun VERITABIL. Asa ca am organizat o intalnire a copiilor Nobila Casa cu Mos Craciun in Targul de Craciun din Cluj-Napoca. A fost un vis pentru ei, a fost o munca ce mi-a oferit RELAXARE, pace si puterea de a incheia un an greu cu zambetul pe buze pentru mine.