maya raicu - campanie pentru nobila casa 2021

Bunatatea – afacerile sunt afaceri, insa cu bunatate transpusa in principii si valori sanatoase, ajungi mult mai repede, mult mai departe decat ti-ai putea imagina.

La Nobila Casa tinem cont de trenduri si sezonalitate si realizam periodic sedinte foto in care le prezentam iubitorilor de frumos combinatii de design pentru mesele si casele lor. Facem asta de minim 5 ori pe an prezentand astfel toate colectiile si tendintele actuale in materie de design de interior. Si pentru ca experienta anului trecut ne-a facut sa avem si mai multa incredere in noi si sa fim si mai adaptabili, in 2021 am mers the extra mile, adaugand pe to do-ul nostru obisnuit din cardul unei sedinte foto ambientale oferirea de sustinere pentru cateva dintre brandurile locale din Cluj-Napoca.  

Fiecare sedinta ambientala este o reinterpretare, o adaptare continua la ce se poarta si ce se cere de catre piata de home&deco din Romania, iar 2020 ne-a intarit parerea ca in spatele brandurilor de calitate sunt oameni ce se sustin unii pe ceilalti. Luand asta in considerare, ni s-a parut win-win situation sa includem in sedinta noastra foto si alte branduri pe care le apreciem. Mai mult decat atat – la nivel personal – am considerat ca este foarte frumos ca am avut sansa de a realiza un astfel de proiect si am apreciat sustinerea ownerilor ce mi-au dat mana libera pentru a imi implementa ideea.

maya raicu - campanie pentru nobila casa 2021

Totul a pornit de la planul de organizare al sedintelor foto. Lucrand pe el am realizat ca il pot bifa altfel decat sa merg la cumparaturi si ca acest “altfel” poate aduce un beneficiu de imagine atat companiei la care lucrez cat si celor cu care alegem sa devenim parteneri. In plus, lucram foarte mult cu microinfluncerite si influencerite, si am considerat un experiment aceasta crosspromovare.

Obiectivele au fost multiple dintre care enumar doar cateva:

  • realizare si fotografierea a 8 setupuri complet diferite,
  • realizarea unui video de making off/behind de scene (ce functioneaza foarte bine pe partea de social media la Nobila Casa),
  • realizarea mai multor videouri de prezentare a produselor, realizarea unui stopmotion cu aranjarea mesei,
  • realizarea unui takeover pentru InstaStory
  • si – ni s-a parut noua realizabil, insa a adaugat cel mai mare factor de stress- pentru ca am observat ca impactul – atat online cat si in reclamele din locatiile fizice – este mult mai mare cand sunt prezente personaje, am experiementat pe o parte din fetele din echipa de marketing cum ar arata un photoshooting cu fotomodele, asumandu-ne tot noi si acest task.

Am reusit sa ne atingem toate obiectivele acestui proiect. Din pacate, poate ne-am propus un pic cam mult dorind sa creem si un filtru special pentru brandul Nobila Casa, peste toate celelalte. La filtru inca lucram (iunie 2021).

25th) Downtown Flavours a fost inaugurat in 25 septembrie 2016 #downtown in inima Clujului. In 2021 dupa 5 ani de pasiune pentru gastronomie, brandul se dezvolta cu o noua locatie- 25th) Sunset Lounge care se va deschide in 25 iunie. 25th) ofera o experienta senzoriala aparte, e locul in care lumina lumanarilor se impleteste cu clinchetul paharelor si cu zambetele oaspetilor intr-un mod magic.  Ii recomanda calitatea preparatelor precum si selectia de vin sau spirtoase care ofera o experienta senzorial aparte – de acolo si partea de #flavours.

La Vie en Rose  este o florarie cocheta din centrul orasului Cluj-Napoca, infintata in 2021, focusata sa transforme florile in arta. Astazi este un brand recunoscut in toata Transilvania, cu 2 locatii in oras ce ofera idei ingenioase, cadouri deosebite pentru cei dragi, sub forma unor creatii artistice pline de viata.

Vogue Salon Cluj-Napoca este un salon de infrumusetare in care vei regasi o intreaga echipa de profesionisti cu totii supraspecializati pe particica lor din acest domeniu al infrumusetarii. Inca din anul 2008 acesta ofera servicii profesionale de coafura, manichiura si pedichiura, cosmetica si epilare definitiva. Toate aceste servicii sunt realizate prin tehnici modern si innovative oferind rezultate de infrumusetare conduse spre superlative.

Despre mine – Sunt Marketing Manager la Nobila Casa, retailerul romanesc de home&deco de 3 ani si am in spate peste 16 ani de experienta dintre care 1 in strainatate si 2 in multinationala. Am absolvit Facultatea de Marketing si Afaceri Economice Internationale si un master in Publicitate.

Despre echipa pe care am reusit sa o formez in acesti 3 ani – in prezent, echipa de marketing este formata din Eva Costescu – Visual, Melina Bizu – Specialist marketing online, Denisa Balas – video content, Gabriella Gonczi – Client support. Iar fotograful cu care a fost realizata sedinta foto este Ionut Mocanu, ownerul brandului Les Imaginaires.