brand minds 2022

Brand Minds 2022

Brand Minds este locul de intalnire al leaderilor, oamenilor de afaceri si bineinteles al specialistilor si managerilor de marketing. Si pentru ca este puternic impamantanit – in valorile mele – ca un om bun de marketing este la curent cu tot ceea ce se intampla in domeniu, am participat si anul acesta la editia ce a fost cea mai inspirationala si valoroasa de pana acum! Spun asta pentru ca Jonah Berger a reusit sa ma faca sa-mi aleg – pentru prima data – un speaker preferat, prin discursul si explicatiile sale despre de ce lucrurile ce devin virale, devin virale.

Un secret foarte important pentru un om de marketing, nu-i asa?

Am savurat pe drumul inapoi spre Cluj toate cartile sale, ce sunt scrise intr-un stil atat de clar si sunt atat de bine structurate, incat transmit un vibe de “”evident” ce te fac sa iti deschizi mintea si sa exclami: “oh, da! exact asa este, cum nu m-am gandit la asta pana acum?”

O reactie “la cald” puteti vedea si pe Linkedin.

Cu discursuri senzationale s-a prezentat fiecare dintre cei ce s-au urcat pe scena!

Gabor Mate – a carui carte am savurat-o cu luni inainte de eveniment, a transmis efectiv intelegere, bunatate si empatie catre intreaga audienta ce a fost formata din 500 de persoane si invataminte despre cum sa avem grija de noi ca oameni, inainte de orice fel de profesie am avea. Si acesta este un remeinder foarte important pentru multi manageri ce omit ca la baza, suntem cu totii oameni.

Mark Mason – m-a impresionat prin stilul sau complet american, ultra relaxat si plin de continut, pe care il savurasem in carti. Nu stiu daca-mi puteti intelege sentimentul foarte frumos pe care l-am avut, cand unul dintre autorii mei preferati si-a expus conceptele pe scena in fata tuturor.

Si sa fiu acolo fizic, in comparatie cu evenimentul online ce a avut loc anul trecut, sa am oportuntiatea de a cunoste manageri de marketing din Bucuresti, de la companii foarte mari, ce trec prin provocari similare, sau poate chiar mai complicate a fost vorba reclamei “de nepretuit”.