Brand minds 2020

Brand minds 2020

Brand minds 2020 – sau despre avantajele dar si provocarile de a muta in online un eveniment offline cu traditie.

Mai tineti minte cand eram mici si ne jucam tipand cat ne tineau plamanii “Cine nu e gata, il iau cu lopata?” Exact in acelasi stil, anul 2020 a insemnat pentru foarte multi dintre noi un an al schimbarii. Fie ca am fost pregatiti sa ne mutam activitatile in online, fie ca nu, a trebuit sa ne adaptam iar o adaptabiltiate rapida a facut diferenta intre un brand ce a castigat cota de piata si a supravietuit sau chiar a crescut in perioada de pandemie si lockdown si dintre un brand care se confrunta cu probleme cu adevarat serioase. Daca insa reuseai sa treci peste drama de a primi eroare 505 – in conditiile in care ai platit o suma deloc neglijabila pentru un eveniment ce s-a tot transformat si a ajuns online – si iti mergea streamul pana la urma, lasai la o parte si faptul ca majoritatea speakerilor nu erau Live, asa cum a fost promovat evenimentul, ci inregistrati, evenimentul a insemnat o iesire din rutina destul de utila, de care as fi fost foarte multumita daca nu ar mi-ar fi epuizat nervii cu erori ce puteau fi preintampinate daca se investea un pic in online.

Consider foarte util sa participi la astfel de evenimente, pentru ca ajuta la a iti reaminti sau de a iti structura sau restructura, ba chiar de a iti confirma ceea ce intuiesti sau ai prins fara sa iti dai seama exact de unde (stiu cum suna si sper ca asta nu mi se intampla doar mie). Insa cum suntem de multe ori prinsi in bula noastra, in campaniile noastre si in rezultatele lor, cateodata simtim nevoia de a face un pas in spate si de a asculta aceleasi lucruri pe care le stii deja dar care iti sunt prezentate din alte perspective.

Recomandare de carte – Buyology: for a Coronavirus World de Martin Lindstrom

Una peste alta, m-am bucurat ca am putut participa – fie si online – la Brand minds 2020 si am iesit cu un teanc de carti pe care mi-am planificat sa le citesc in perioada urmatoare. Ba mai mult decat atat, mi-a placut in mod deosebit ca am putut discuta in chat cu marketeri din intreaga tara, ba chiar lume si am facut multe conexiuni noi pe Linekdin. Iar unul dintre acesti noi “prieteni” a pus in chat o carte – Buyology: for a Coronavirus World de Martin Lindstrom – carte care la momentul respectiv mi-a completat insighturile si mi-a dat incredere ca iau deciziile potrivite.

Tu unde sau cum iti reconfirmi deciziile si ideile pe care le ai?