glamping nobila casa

Boho picnic sau glamping in style!

Mi se pare ca de foarte mult timp nu v-am mai povestit despre vreunul dintre proiectele de care sunt incantata, mandra si/sau multumita! Si cum prefer ca imediat ce am depistat o problema sa vin si cu solutii – si nu e ca si cand as duce lipsa de astfel de proiecte – m-am decis ca astazi este momentul perfect pentru a va prezenta campania anului 2021 de care pana astazi – 20 august 2021, sunt cea mai mandra!

Daca activati in domeniul marketingului, cu siguranta stiti deja, ca toate campaniile mari de marketing au foarte multa munca in spate, inclusiv de research, ceea ce presupune stabilirea si planificarea acestora cu minim 1 an inainte de a fi implementate. Avand asta in minte, faceti un exercitiu de imaginatie despre cat de complexa a trebuit sa fie gandirea (gandirea unui om afectat si el de lockdown, work from home si pandemie) cand in 2020 lucram la planificarea unui 2021 plin de incertitudini.

Istoric, brandul pentru care activez in acest moment – Nobila Casa – avea o campanie ce continea articole pentru amenajat gradina, terasa sau mers la iarba verde, ce s-a desfasurat cu succes multi ani la rand in luna mai. Provocarile de luat in considerare pentru o reinterpretare a acestei campanii “traditionale” au fost multiple: de la intarzierile transporturilor de marfuri – ce ne-a adus in imposibilitatea de a avea campania in luna mai – pana la posibilitatea unui alt lockdown sau a unor masuri restrictive imprevizibile.

Solutia? campanii mai creative si backup la backup pentru fiecare dintre acestea! Dupa o tura de research si “mirosit” trendurile atat pe Pinterest cat si pe Instagram, am ajuns la concluzia ca anul acesta va fi “pe val” o reinterpretare a cortuletului in care se joaca copilasii in camerele lor! Iar acesta concluzie ce a dus la propunerea unui cort de picnic ce poate fi realizat atat indoor cat si outdoor in toate vitrinele magazinelor Nobila Casa, s-a bazat pe atat de multe argumente, incat daca ma pun sa le enumar aceasta va fi postarea mea cea mai lunga, desi incerc de fiecare data sa transmit doar esentialul si sa nu va plictisesc.

Sa spunem doar ca multi dintre noi nu ne-am trait copilariile cum si le traiesc copiii din ziua de astazi si ne dorim sa redevenim si noi copii pentru a ne putea bucura de toate oportunitatile, jucariile si frumusetile pe care ei le au iar noi nu le-am avut niciodata. Si este sanatos sa incercam sa facem fericit si copilul din noi pentru a le putea acorda lor bunatatea de care au nevoie chiar daca asta inseamna sa ne construim si bucuram corturi de boho picnic, glamping sau cum doriti sa le numiti, in gradina, dormitor sau in oricare peisaj ce ne face fericiti!

Si pentru ca, sa stabilesti campania si sa iti fie acceptate astfel de nebunii, sa faci recomandari de produse noi ce devin sold out in cateva saptamani pentru ca ai reusit sa prinzi trendul in punctul perfect – este doar varful icebergului, aveti mai sus un story takeover realizat pentru pagina de facebook Nobila Casa, ce a devenit si unul dintre cele mai vizualizare videouri pe TikTokul brandului in care intru in cateva detalii despre decor si produsele selectate pentru glampingul Nobila Casa.

Tu ce ai reinventat ultima oara?