Lansarea primului produs al colectiei Drift by Nori

Drift este colectia la a carei conceptie am contribuit si eu pe perioada in care am lucrat la Tagore in Belgia. Stiti cat de greu este ca 7 manageri intr-un flat organization sa se puna deacord cu privire la ceva si toti sa isi asume acelasi lucru? Nu a fost intocmai usor, insa pot spune ca am facut-o si pe asta.

Produsul lansat in cadrul evenimentului ce a avut loc in Ettelgem (Belgia) a fost perna de meditatie! Aceasta este realizata din textil printat de catre artista plastica Ingrid Van Der Hayden si este umpluta cu kapok (puful produs de copacul cu acelasi nume ce creste in padurea amanzoniana) si este 100% prietenoasa cu natura.

Conceptul Nori este pe cat de ecologist, pe atat de frumos si se doreste a fi un suport pentru artisti. Primul eveniment al brandului a avut loc intr-un spatiu de expunere nonconformist si a reunit mai multi artistici plastici, sculptori si producatori de articole din portelan si ceramica. Tot in cadrul evenimentului – si in stransa legatura cu ceramica si portelanurile de prima calitate lucrate manual – a avut loc ceremonia ceaiului. Aceasta a fost realizata de un expert in domeniu care ne-a invatat cum te poti relaxa optim savurand corect un ceai sanatos in timp ce te bucuri de pernutele de meditatie umplute cu Kapok bio pe care le poti regasi in colectia Drift by Nori.

Drift – It all started with nature photographs of old roots on a tropical island, weathered by water and sun. They had this amazing look of driftwood and served as inspiration for our art designer. These images were transferred into a statement designer print.

Our first collection is a line for relaxation of mind and body. The product designs are functional and made to unwind and support good sitting or relaxing posture.

Feel your nature! Let yourself be carried slowly by a current of air or water. Enjoy a much needed moment of stillness and contemplation in a world filled with schedules and deadlines.