Ambiente Frankfurt 2020

Parerea mea este ca research-ul este baza oricarei activitati de succes. Si sunt de parerea acesta, chiar si cand vine vorba despre design de interior sau promovat obiecte de home&decor, de la realizat o vitrina (display) spectaculos/oasa pana la postarile din social media. Pentru a putea fi de succes in marketing trebuie sa fi genul de persoana care “lucreaza” la ea incontinuu, care invata in fiecare zi, care este la curent cu tot ceea ce se intampla in jurul ei – de la cartile “la moda” pana la stilul artistilor care reusesc sa treaca din underground in mainstream. Si de asta sunt foarte multi cei care termina studii de marketing, insa nu ajung niciodata sa lucreze pe domeniu – daca asta nu este stilul tau, poate parea obositor. Insa ce este pentru unii oboseala, este pentru altii o placere si un stil de viata.

Sunt genul de om care apreciaza o vizita la un targ (de renume sau nu), o conferinta de specialitate sau un workshop ce ofera o alta perspectiva mai mult decat oricare alta modalitate de a iesi din rutina. Astfel incat, am simtit vizita la Ambiente Frankfurt 2020 ca o recompensa pentru dedicarea brandului autohton de Home&deco Nobila Casa.

Raspunsul la intrebarea: “De unde iti poti lua informatia atunci cand ai nevoie de ea?”, nu este niciodata unul simplu si consider ca cei mai buni marketeri sunt aceia care reusesc sa isi dezvolte capacitatea de a extrage din big data – si ma refer din punct de vedere calitativ – trendurile si tendintele astfel incat sa reuseasca sa vina in preintampinarea acestora.

Trenduri in design de interior si arta mesei 2020
  1. Shaped &softened – lumea culorilor calde si neutre ce include sustenabilitate prin obiecte jucause ce servesc multiple scopuri cum ar fi textile de calitate ridicata care pot fi cu usurinta practice cat si obiecte de arta
  2. Precise & arhitectural combinatie dintre materiale si articole simple reinventate, ce tinde spre minimalist.
  3. Artistic & diverse unde totul este permis!