Renovari

Adaptare design spatii comerciale

Scopul promovarii online (facebook, Instagram, blog si orice alta aparitie online) sau in presa este de a aduce in magazine mai multe persoane cu venituri medii si mari. Insa degeaba muncesti sa aduci in magazin o anumita categorie de oameni daca nu primesc acolo ce se asteapta sa primeasca. Iar un client nemultumit va transmite nemultumirea sa si altora.

Adaptare design spatii comerciale si project management in vederea crearii unei imagini unitare magazinelor partenere. – Pare un job ce depaseste cu mult sarcinile unui specialist marketing, nu-i asa? Chiar si a unui digital marketing specialist… Insa, cand obsevi o nevoie concreta in acest sens, trebuie sa treci la actiune.

Am pornit acest proiect pentru ca am observat o necesitate de improspatare a magazinelor.

Precizez ca nu am studii in domeniul designului, insa am studii foto si am experienta pe video (ma atrage tot ce are legatura cu vizualul) si am experienta pe project management in mai multe domenii si diferite proiecte. Asa ca, m-am pus pe adaptat designul la spatiile comerciale selectate!

Am facut cate o schita pentru fiecare perete in parte adaptand designul la spatiu, am mers pe teren cu constructorul si electricianul, am facut machetele necesare in Illustrator si am gasit furnizori pentru materialele de care avea nevoie. Apoi am coordonat toata activitatea, in asa fel incat fiecare renovare sa fie gata in doar cateva zile! Pana la urma, nu poti sa ti magazinele inchise prea mult timp! Dupa finalizarea initiala a lucrarilor, am facut inca o vizita fiecarui spatiu si am facut lista cu mici corectii sau detalii ce au scapat initial.

 

Din pacate, multe magazine romanesti au aspecte invechite, ce nu atrag clienti noi si ar avea nevoie de astfel de improaspatari.

Ce te faci cand vrei branding insa nu poti sa investesti mi de euro?

Rezultatul solutiei pe care am propus-o si implementat-o in cadrul acestui proiect poate fi observat cu usurinta in galeriile foto aferente fiecarui spatiu. Daca am creat diferentele acestea cu buget minim, ganditi-va ce pot crea cu bugetul dumneavoastra!

S-a pornit de la un proiect realizat de o firma de design (ce nu a mai fost implementat) si de la cateva materiale grafice (reprezentative brandului), ce trebuiau sa isi faca aparitia in fiecare dintre spatii, indiferent de particularitatiile fiecarei incaperi in parte.

 

Dupa cateva experiente, lucrurile s-au indreptat natural spre a nu mai rata detaliile de finete in primul proiect iar partea de adaptare de design si project management pentru renovare s-a transformat intr-o reala placere!

Am renovat in cadrul acestui proiect 7 spatii comerciale.