campanie aniversara 20 de ani de nobila casa

20 de ani de Nobila Casa – de la Brand personas la strategie de campanie aniversara

Am ajuns la Nobila Casa in septembrie 2018, cu doar cateva luni inainte ca anul aniversar sa inceapa! Retailerul autohton de home&deco urma sa aniverseze 20 de ani pe piata din Romania! Va dati seama cat de putine companii ajung sa aniverseze atati ani pe o piata? Am fost responsabila de realizarea unei campanii “wow”, fix asa cum NU se mai realizase inca de catre un retaileri romanesc. Meritul este si al echipei extraordinare cu care am lucrat la acest proiect – Vizualitas Studio – design, Catalina Gal – copywriting, Eva Costescu – Visual Merchendiser, Larisa Bildea – Specialist Marketing iar lista poate continua! Trebuie insa sa recunosc, acesta a fost unul dintre proiectele mele de suflet!

Primul pas? Primul pas real, a venit dupa alti multi pasi micuti dar purtatori de importanta si ei! Dupa ce m-am adaptat un pic si am reusit sa ma integrez in noua echipa si cu noul stil de lucru si valori organizatoale, am si trecut la treaba! Am inceput prin a realiza brand personas cat mai complexe pentru a fii cat de clar posibil care sunt tipologiile de clienti carora ne adresam. Am pus langa acestea cele mai vandute categorii de articole Nobila Casa si am incercat sa le unesc in puncte comune. Daca la aceste puncte adaugi o puternica cunoastere a brandului pentru care realizezi campania, nu ai cum sa dai gres!

Pe piata de home&deco, Nobila Casa se diferentiaza in primul rand pentru ca este un brand autohton iar asta vine cu uriasul avantaj ca se poate adapta la piata si la clientii ei – mult mai rapid decat orice corporatie – ori de cate ori este nevoie. Am dorit sa creez apropiere fata de clienti asa ca am inventat hastagul #impreunacutine pentru care a trebuit sa fac pitching deoarece nu a fost inteles din prima. Am reusit insa sa fac inteleasa ideea si sa implementez intreaga campanie care s-a bazat pe a sustine comunitatea locala.

Au fost promovate 3 mari categoriide produse: Arta mesei pentru cei carora le place sa isi astepte musafirii cu mese spectaculoase, Living pentru toate generatiile care doresc sa se simta bine in casutele lor frumoase si Bucatarie pentru pasionatii de gatit! Pentru fiecare categorie au fost selectate cate o colectie de produse care au beneficiat de expunere diferita in magazine, photoshootinguri speciale, ambalaje aniversare si care au fost bineinteles prezente – fiecare – in videoul dedicat.

Am decorat #impreunacutine cu actori de la Teatrul National Cluj si Creative. Act. Enjot
Am pus masa #impreunacutine cu actori de la Teatrul Maghiar
Am gatit #impreunacutine cu Ionut Caras si preafrumoasa sa sotie
Impreuna la Discoteca 80